Symposium

Deelname

Aanmelden voor dit evenement is niet meer mogelijk

Over dit evenement

Categorie
Educatief
Organisator
Bestuur '18-'19
Datum en tijd
1 mrt. 2019 16:30 - 19:30
Locatie
Brugsmaborg D2.32

Symposium

Le Baso organiseert voor de eerste keer een symposium. Aankomende vrijdag 1 maart, zal het symposium "Volg de ontwikkeling en ontwikkel jezelf" van Le Baso plaats vinden. Op dit symposium zullen er verschillende lezingen worden gegeven met niemand minder dan Diederik Jekel (bekend van Wie is de Mol?, de wereld draait door en RTL late night)! Een unieke kans om van deze gastspreker ideeën op te kunnen doen voor in de klas of in je eigen ontwikkeling.

De stijl van Diederik Jekel in presenteren is vaak los, ontspannen en heel erg gericht op het specifieke publiek en de leefwereld waar ze in zitten. In de normale stijl maar ook Pecha Kucha presentaties zijn hem niet vreemd. Naast dat hij vele serieuze onderwerpen heeft besproken, presenteert hij ook in meer ontspannen settings zoals bij een gastcollege. 

Naast Diederik Jekel zal Kelly Steiger, een welbekende docent van de Pedagogische Academie een lezing geven over aangeboren en aangeleerd. Iets wat voor de meeste mensen vaak nog een moeilijk onderwerp is. Misschien kom je er door Kelly achter waarom sporten helemaal jouw ding is. 

Ben je wel goed bezig? Jaag je wel de juiste droom na? Kom je straks daar uit waar je uit wil komen? Die stress rond het maken van keuzes komt voort uit de realisatie dat je je eigen pad moet uitstippelen. Je ouders kijken niet langer continu over je schouder mee en dat heeft zo zijn voordelen, maar het voelt voor sommigen ook geïsoleerd en eenzaam. Wil je alvast weten hoe je dit moet aanpakken wanneer jij dit gevoel gaat krijgen of heb je dit gevoel al? Dan heeft Wakker bij Bakker tips om hier mee om te gaan.

Kom naar het symposium "Volg de ontwikkeling en ontwikkel jezelf" en grijp deze unieke kans aan!

Tickets zijn te koop op het Le Baso kantoor (D0.24) en via de volgende link: https://www.lebaso.nl/evenementen/symposium. Voor leden kost een ticket inclusief maaltijd €5,- en voor niet-leden inclusief maaltijd €7,50. Voor meer informatie kijk op de volgende link: https://www.lebaso.nl/evenementen/symposium. 

Tot aankomende vrijdag 1 maart!

Neem uw identiteitsbewijs mee, anders komt u niet binnen!

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien