ActiviteitenCommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de studie-gerelateerde activiteiten maar ook voor de leuke en ontspannende activiteiten buiten de studie. Deze commissie organiseert bijvoorbeeld lezingen, workshops en eventuele excursies voor de leden en docenten die bij de studievereniging betrokken zijn. Deze activiteiten zijn verdiepend of verbredend voor de studie maar kunnen ook zijn voor de cohesie onder de studenten. De promotie voor de activiteiten wordt in samenwerking met het bestuur gedaan.

Voor contact kunt u mailen naar activiteiten@lebaso.nl

SID_6232.jpg


Commissie aan het woord:

De activiteitencommissie zorgt voor alle (school gerelateerde) activiteiten op de PABO. Deze activiteiten variëren van lezingen tot speeddaten tot een uitdagende Pubquiz. Dit jaar bestaan wij uit vijf leden. Het is ook al erg gezellig geworden na de vergaderingen, dus het wordt vast een topjaar!

Dit jaar hebben wij het nog redelijk druk. Er komt een activiteit, een workshop en nog een activiteit achter elkaar aan. Dat vraagt dus om een overzichtelijke planning en een goede communicatie. Hoewel dat natuurlijk veel werk is, weet ik zeker dat wij door elkaar te helpen het voor elkaar gaan krijgen."

Ik heb gekozen voor deze commissie omdat het een gevarieerde commissie is. De activiteiten die je bedenkt kunnen heel breed zijn, maar kun je ook heel klein houden. Zo heb je heel veel mogelijkheden voor het verzinnen van activiteiten.

Wij hebben heel wat plannen voor dit schooljaar! Zo mag je bijvoorbeeld denken aan een kroegencollege of een bijspijkercursus. Natuurlijk willen we nog niet te veel weggeven, dus houd de Facebookpagina en de website goed in de gaten!


Dionne van der Veen,

Voorzitter Activiteitencommissie '18-'19

ActiviteitenCommissie '18-'19

Dionne van der Veen Voorzitter
Ilana Steenhuis Secretaris
Rob van de Langenberg Penningmeester
Thom Houwer Algemeen Lid

Bestuur '19-'20

Renate Kok Intern Coördinator
Rob van de Langenberg Penningmeester
Iris Splinter Secretaris/Extern Coördinator
Dionne van der Veen Voorzitter