ActiviteitenCommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de studie-gerelateerde activiteiten maar ook voor de leuke en ontspannende activiteiten buiten de studie. Deze commissie organiseert bijvoorbeeld lezingen, workshops en eventuele excursies voor de leden en docenten die bij de studievereniging betrokken zijn. Deze activiteiten zijn verdiepend of verbredend voor de studie maar kunnen ook zijn voor de cohesie onder de studenten. De promotie voor de activiteiten wordt in samenwerking met het bestuur gedaan.

Voor contact kunt u mailen naar activiteiten@lebaso.nl

IMG_0013-BorderMaker.jpg


Commissie aan het woord:

Dag leden van Le Baso,

Dit schooljaar gaat de activiteitencommissie er voor zorgen dat er leuke en leerzame activiteiten worden georganiseerd op de pedagogische academie. Alleen is dit niet mogelijk en daarom zitten er ook andere studenten in de activiteitencommissie. We hebben al twee activiteiten uitgevoerd. Dit was de pubquiz in Café het Feest en Bieryoga. Beide activiteiten waren een groot succes!

Voor het schooljaar ’19-’20 zijn de activiteitencommissie en de sportcommissie samengevoegd en dat houdt in dat we ook de sportactiviteiten gaan organiseren. Door de samenvoeging van deze twee commissies krijgen we het dus extra druk. Wat ook wel weer een hele leuke uitdaging is!

Na een aantal keer vergaderen zijn we tot de conclusie gekomen dat we hele leuke plannen hebben voor dit schooljaar. Omdat de sportcommissie en de activiteitencommissie zijn samengevoegd kan je veel variëren in het bedenken en uitvoeren van activiteiten!

Lijkt het je leuk om mee te doen met de activiteiten die onze commissie organiseert? Hou dan de website en de facebookpagina goed in de gaten en schrijf je snel in!

Dion-Jay Hansma


Voorzitter Activiteitencommissie ’19-‘20

ActiviteitenCommissie '19-'20

Dion-jay Hansma Voorzitter
Anneke De vegt Vice-voorzitter
Kasper Carlo Strating Secretaris
Sinja Wildeboer Penningmeester
Jette Reijneveld Algemeen Lid