Partners

Sinds 2018 hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Café het Feest. Zeg je uitgaan in Groningen, dan zeg je Café het Feest! Het Feest was ooit een eetgelegenheid, maar tegenwoordig is het een bruisende kroeg in het hart van het uitgaansleven van Groningen. En de plek voor onze maandelijkse borrels.

Meer informatie


DressMe is een partner in de vorm van het bedrukken van kleding voor Le Baso. DressMe voorziet de vereniging, het bestuur en commissies van shirt. Vanaf studiejaar 2018 zorgt DressMe ook voor de merchandise van Le Baso.

Meer informatie


Vanaf 1 april hebben wij een nieuwe sponsor, namelijk Let us Train You. Vanaf 2008 is Let us Train You actief met trainingen op het gebied van veiligheid. In de loop der jaren zijn er meer opleidingen en cursussen toegevoegd. Iedere training heeft nét dat beetje meer extra aandacht en hebben ze de funfactor aan toegevoegd. ‘Een creatieve en persoonlijke aanpak bij alle trainingen en opleidingen’ Zij hebben de cursus kinder-EHBO verzorgd in maart/april aan 28 leden en 2 niet-leden van Le Baso en zullen wellicht in de toekomst meer cursussen of trainingen gaan geven. Tevens hebben zij een zusterbedrijf http://www.uniekeactiviteiten.nl/genaamd Unieke Activiteiten. De naam zegt het al, ze organiseren unieke activiteiten die wij wellicht in samenwerking met hen kunnen gaan organiseren!

Meer informatie


Le Baso heeft een samenwerking met The Blokes voor studiejaar 2016-2017. The Blokes is een nieuwe en bruisende plek om te borrelen, te dineren en te studeren. The Blokes is gesitueerd in de Poelestraat, één van de meest bruisende straatjes van Groningen. Onze maandelijkse borrels vinden hier plaats.

Meer informatie


Studenten staan toenemend onder druk door veranderingen, zoals het BSA en het Leenstelsel. Kies je voor de nodige gezelligheid als student, dan lijkt het ten koste te gaan van je studie. Andersom ontstaan er spanningsklachten bij de student die de studie niet los kan laten! De juiste balans tussen een actief studentenleven en tegelijkertijd serieus studeren, is soms ver te zoeken. Blijven negatieve gevoelens de kop opsteken, dan wordt het hoog tijd voor een ‘wake-upcall’. Samen met je Student Coach van Wakker bij Bakker ga je kijken hoe je effectief studeren kan combineren met een constructief actief studentenleven, waarin doelgerichtheid, persoonlijke ontwikkeling en motivatie centraal staan. Als lid van Le Baso kun je gratis en vrijblijvend op intakegesprek komen.

Meer informatie