Partners

Heb jij altijd al jezelf persoonlijk willen ontwikkelen op het gebied van vrijwilligersprojecten in het buitenland? AIESEC is daar voor jou om hier een verschil in te maken! Klik op 'meer informatie' om meer over AIESEC te weten te komen.

Meer informatie


Onze maandelijkse borrels vinden plaats in onze stamkroeg Café het Feest! Wil je hier meer over weten? Klik dan op 'meer informatie'.

Meer informatie


Midden in een regenbui ligt je ketting van je fiets, of als je net weg wil fietsen is je band lek. Herkenbaar? Bij De Ganze kun je korting krijgen om dit allemaal op te lossen! Wil je weten hoe? Klik dan op 'meer informatie'.

Meer informatie


Voor bedrukte shirts, polo's of blouses kun je naar DressMe gaan! Je krijgt hier als lid van studievereniging Le Baso 10% korting. Klik op 'meer informatie' om hier meer over te weten te komen.

Meer informatie


Wie is SLIM? SLIM Personeelsbemiddeling is een onafhankelijke organisatie die zich al jaren inzet voor vervangers in het basisonderwijs. Opgestart als afstudeerproject en na 10 jaar uitgegroeid tot dé bemiddelaar in het primair onderwijs. SLIM is geen uitzendbureau. Meer weten over SLIM? Klik dan op 'meer informatie'!

Meer informatie


Sponsor onze vereniging door via sponsorkliks je alledaagse dingen te bestellen!

Meer informatie


Alle kinderen in Oost Groningen verdienen onderwijs van hoge kwaliteit, verzorgd in een veilige en uitdagende omgeving. Elk kind moet zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar staat SOOOG voor! Voor meer informatie, klik hieronder!

Meer informatie


Vereniging voor Christelijk Onderwijs Groningen staat voor Lef en Liefde. Wil je hier meer over weten? Klik dan op meer informatie!

Meer informatie


Vind jij het ook lastig om een drukke studie en een sociaal leven te combineren? Wakker bij Bakker is er voor jou om je hierbij te coachen. Meer weten? Klik dan op 'meer informatie'.

Meer informatie