Partners

Met AIESEC kan je vrijwilligersprojecten volgen in het buitenland om jezelf persoonlijk te ontwikkelen en een positieve invloed op de wereld te hebben. Het project zal zijn bij een NGO of non-profit organisatie voor een periode van 6 t/m 8 weken en je huisvesting wordt ook vergoed. Jij kan een verschil betekenen in deze wereld, dit begint met de eerste stap. Draag bij aan de Sustainable Development Goals en neem de problemen waar jij het meest om geeft onder handen. Het kost eenmalig slechts 299 euro, AIESEC is een non-profit organisatie maar dit geld is nodig om operationele kosten in Nederland te dekken. AIESEC zal je helpen met het zoeken naar een vrijwilligersproject wat bij jou past, en zal ook verder logistieke ondersteuning bieden. Om een afspraak te maken om de opties te bespreken voor verschillende vrijwilligersprojecten, kan dit via deze link: https://aiesec-groningen.youcanbook.me/

Meer informatie


Sinds 2018 hebben wij een samenwerkingsovereenkomst met Café het Feest. Zeg je uitgaan in Groningen, dan zeg je Café het Feest! Het Feest was ooit een eetgelegenheid, maar tegenwoordig is het een bruisende kroeg in het hart van het uitgaansleven van Groningen. En de plek voor onze maandelijkse borrels.

Meer informatie


De Ganze fietsen heeft twee vestigingen in de stad Groningen. Een winkel in de Oude Kijk in ‘t Jatstraat en een winkel aan de Westerhaven. Hier kun je terecht voor al jouw fiets problemen, of als je een nieuwe fiets nodig hebt. Als lid van Le Baso krijg je, bij vermelding van je lidnummer, 10% korting op het gehele assortiment.

Meer informatie


DressMe is een partner in de vorm van het bedrukken van kleding voor Le Baso. DressMe voorziet de vereniging, het bestuur en commissies van shirt. Vanaf studiejaar 2018 zorgt DressMe ook voor de merchandise van Le Baso.

Meer informatie


Vanaf 1 april 2016 heeft studievereniging een samenwerkingsovereenkomst met Let us Train You. Vanaf 2008 is Let us Train You actief met trainingen op het gebied van veiligheid. In de loop der jaren zijn er meer opleidingen en cursussen toegevoegd. Iedere training heeft nét dat beetje meer extra aandacht en hebben ze de funfactor aan toegevoegd. ‘Een creatieve en persoonlijke aanpak bij alle trainingen en opleidingen’ Zij hebben de cursus kinder-EHBO verzorgd in maart/april aan 28 leden en 2 niet-leden van Le Baso en zullen wellicht in de toekomst meer cursussen of trainingen gaan geven. Tevens hebben zij een zusterbedrijf http://www.uniekeactiviteiten.nl/genaamd Unieke Activiteiten. De naam zegt het al, ze organiseren unieke activiteiten die wij wellicht in samenwerking met hen kunnen gaan organiseren!

Meer informatie


Alle kinderen in Oost Groningen verdienen onderwijs van hoge kwaliteit, verzorgd in een veilige en uitdagende omgeving. Elk kind moet zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar staat SOOOG voor! Onze scholen bewegen mee met wat de directe omgeving vraagt. Er is ruimte voor verandering. Een school kan bewegen naar een aangepast onderwijsconcept, naar thuisnabij onderwijs voor ieder kind, of zich ontplooien tot een volwaardig Integraal Kindcentrum (IKC). De kwaliteit van onze medewerkers is de cruciale factor om het uiterste uit ieder kind te kunnen halen. Wij bieden onze medewerkers daarom de gelegenheid om de eigen talenten volop te ontwikkelen. Stichting Openbaar Onderwijs Oost Groningen is het bevoegd gezag van 24 scholen waaronder 22 basisscholen. Eén school voor speciaal basisonderwijs en 1 school voor (voortgezet) speciaal onderwijs in de regio Oost Groningen, zijn de gemeenten Oldambt, Pekela en Westerwolde. www.SOOOG.nl www.SOOOG-academie.nl

Meer informatie


Le Baso heeft een samenwerking met The Blokes voor studiejaar 2016-2017. The Blokes is een nieuwe en bruisende plek om te borrelen, te dineren en te studeren. The Blokes is gesitueerd in de Poelestraat, één van de meest bruisende straatjes van Groningen. Onze maandelijkse borrels vinden hier plaats.

Meer informatie


Studenten staan toenemend onder druk door veranderingen, zoals het BSA en het Leenstelsel. Kies je voor de nodige gezelligheid als student, dan lijkt het ten koste te gaan van je studie. Andersom ontstaan er spanningsklachten bij de student die de studie niet los kan laten! De juiste balans tussen een actief studentenleven en tegelijkertijd serieus studeren, is soms ver te zoeken. Blijven negatieve gevoelens de kop opsteken, dan wordt het hoog tijd voor een ‘wake-upcall’. Samen met je Student Coach van Wakker bij Bakker ga je kijken hoe je effectief studeren kan combineren met een constructief actief studentenleven, waarin doelgerichtheid, persoonlijke ontwikkeling en motivatie centraal staan. Als lid van Le Baso kun je gratis en vrijblijvend op intakegesprek komen.

Meer informatie