Partners

Wil jij ook een (flexibele) bijbaan die te maken heeft met onze opleiding? Klik dan op 'meer informatie' om te kijken wat BijlesHuis te bieden heeft!

Meer informatie


Onze maandelijkse borrels vinden plaats in onze stamkroeg Café het Feest! Wil je hier meer over weten? Klik dan op 'meer informatie'.

Meer informatie


Voor bedrukte shirts, polo's of blouses kun je naar DressMe gaan! Je krijgt hier als lid van studievereniging Le Baso 10% korting. Klik op 'meer informatie' om hier meer over te weten te komen.

Meer informatie


Wie is SLIM? SLIM Personeelsbemiddeling is een onafhankelijke organisatie die zich al jaren inzet voor vervangers in het basisonderwijs. Opgestart als afstudeerproject en na 10 jaar uitgegroeid tot dé bemiddelaar in het primair onderwijs. SLIM is geen uitzendbureau. Meer weten over SLIM? Klik dan op 'meer informatie'!

Meer informatie


Sponsor onze vereniging door via sponsorkliks je alledaagse dingen te bestellen!

Meer informatie


Alle kinderen in Oost Groningen verdienen onderwijs van hoge kwaliteit, verzorgd in een veilige en uitdagende omgeving. Elk kind moet zich optimaal kunnen ontwikkelen. Daar staat SOOOG voor! Voor meer informatie, klik hieronder!

Meer informatie


Swung heeft de ambitie om de beste werkgever te worden in Onderwijs & Jeugdzorg. Onze slogan luidt niet voor niets: Zo wil je werken!

Meer informatie


Een echte studiemeister heeft alles onder controle en houdt tijd en geld over voor de leuke dingen die horen bij het studentenleven. Maak jij al gebruik van studiemeister? Je docent heeft alles perfect voorbereid

Meer informatie


Team050 biedt begeleiding aan kinderen en jongeren. Doelgericht en flexibel. Thuis, op school of op een andere plek. Daar waar de hulp nodig is.

Meer informatie