SLIM Personeelsbemiddeling

Contact

+31 50 210 35 36

slim-online.nl/

SLIM Personeelsbemiddeling

Wie is SLIM?

SLIM Personeelsbemiddeling is een onafhankelijke organisatie die zich al jaren inzet voor vervangers in het basisonderwijs. Opgestart als afstudeerproject en na 10 jaar uitgegroeid tot dé bemiddelaar in het primair onderwijs. SLIM is geen uitzendbureau.

Wat doet SLIM voor jou als vervanger

Nadat jij je hebt aangemeld als vervanger bij ons plannen wij een kennismakingsgesprek met jou in. Dit doen we om jou beter te leren kennen en om samen te bepalen waar je kunt invallen. Wij zullen je benaderen voor werkzaamheden, daarnaast kun je zelf reageren op vervangingsaanvragen door te shoppen op onze website. Hierdoor heb je meer invloed op je planning. Doordat je bij ons bent ingeschreven zorgen wij ervoor dat je benoemingsbescheiden bij de werkgever(s) terecht komen en krijg je, zonder dat je er zelf moeite voor moet doen, je salaris uitbetaald. 

 

Elke werkdag vanaf 7.00 uur tot 18.00 uur (op vrijdag tot 17.00 uur) en op zondagmiddag zijn wij actief met bemiddelen.

 

Om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid bent en je kennis op peil houdt organiseert SLIM meerdere workshops via haar invallersacademie. Wij streven naar een goede dienstverlening voor jou en vooral voor veel werk!

 

WORD INVALLER

Ben jij iemand die graag wil werken? Neem dan contact met ons op via 050-2103536 en wij zullen al je vragen beantwoorden en helpen met inschrijven. Op onze website www.slim-online.nl vind je meer informatie over ons en zie je de vervangingsvacatures die wij open hebben staan.