FeestCommissie

De feestcommissie is verantwoordelijk voor de maandelijkse borrels/feesten. Zij zijn verantwoordelijk voor het thema, de promotie en zijn aanwezig op de avond zelf. Tijdens de borrels en de feesten zorgt de feestcommissie ervoor dat elk lid een bandje krijgt wanneer zij hun naam en een handtekening plaatsen op de ledenlijst. Het controleren op lidmaatschap en de eventuele betalingen voor niet-leden vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de feestcommissie.

​Voor contact kunt u mailen naar feest@lebaso.nl

IMG_0087-BorderMaker.jpg


Commissie aan het woord:

​Dit jaar zijn wij met z’n vijven aan de beurt om jullie iedere maand te voorzien van de leukste borrels. Ieder met zijn eigen thema en daarbij horende decoratie. Maandelijks steken wij de koppen bij elkaar tijdens de vergadering en komen de leukste ideeën naar boven.

Net als vorig jaar zullen de borrels in café ’t Feest zijn, waar wij als FeestCommissie de kans krijgen om jullie een onvergetelijke avond te bezorgen.

Dan nog iets meer over de leden van de FeCo: onze voorzitter, Thom, is eerstejaars op de pabostudent en nieuw bij studievereniging Le Baso. Onze penningmeester is Maarten en wat zijn wij blij met Maarten! Deze derdejaars pabostudent was namelijk vorig jaar ook actief bij de FeCo en heeft hierdoor de nodige ervaring opgedaan, die regelmatig van pas komt. Onze secretaris Tessa is tweedejaars pabostudent en moet eigenlijk in één adem genoemd worden met Bente (ook tweedejaars), deze dames zijn twee handen op één buik. Met hen erbij is het altijd gezellig! En last but zeker not least, Alexander. Als iemand het verdient om in de feestcommissie te zitten is hij het wel. Deze eerstejaars pabostudent kan doorgaan tot de late uurtjes en doet dit zonder moeite.

Met zijn vijven zijn we er helemaal klaar voor om de leukste borrels voor jullie te organiseren en we hopen jullie natuurlijk allemaal daar te zien!

 

Thom Wagemaker,

Voorzitter Feestcommissie ’19/’20

FeestCommissie '19-'20

Thomas Martijn Sebastiaan Wagemaker Voorzitter
Tessa Wildschut Secretaris
Maarten Wilms Penningmeester
Richard Alexander Welling Algemeen Lid
Bente Verbeek Algemeen Lid