FeestCommissie

De feestcommissie is verantwoordelijk voor de maandelijkse borrels/feesten. Zij zijn verantwoordelijk voor het thema, de promotie en zijn aanwezig op de avond zelf. Tijdens de borrels en de feesten zorgt de feestcommissie ervoor dat elk lid een bandje krijgt wanneer zij hun naam en een handtekening plaatsen op de ledenlijst. Het controleren op lidmaatschap en de eventuele betalingen voor niet-leden vallen ook onder de verantwoordelijkheid van de feestcommissie.

​Voor contact kunt u mailen naar feest@lebaso.nl

SID_6174.jpg


Commissie aan het woord:


De fantastisch leuke (maandelijkse!!) borrels worden ook dit jaar verzorgt door de feestcommissie. Elk met een ander thema, waarin wij niet alleen maar beslissen maar ook jullie een stem in willen geven. Wij zijn met 6 man sterk dit jaar en wij gaan ons uiterste best doen om van deze borrels legendarische borrels te maken! Want teamwork makes the dream work.

Nu ook met een nieuwe locatie, Het Feest, waar wij meer mogelijkheden hebben om groots uit te pakken en wat wij dit jaar dan ook zeker van plan zijn. Tijdens de gezellige vergaderingen zijn er al leuke thema’s en bijbehorende acties voorbij gekomen.

Ik heb gekozen voor de feestcommissie omdat ik vorig jaar secretaris van de feestcommissie was en zo’n ontzettend leuk jaar heb gehad dat ik dat dit jaar weer wilde. Het is een gezellige commissie vol met mensen die het leuk vinden om van hun schoolperiode een feestje te maken. Gelukkig dachten nog twee leden van de feestcommissie van vorig jaar hetzelfde en bestaat de huidige feestcommissie dan ook voor de helft uit ‘veteranen’. Samen met nog drie nieuwe feestcommissieleden zijn wij er klaar voor om leuke borrels te organiseren! Tot bij de borrels!

Marloes Graver,

Voorzitter Feestcommissie ’18-‘19FeestCommissie '18-'19

Marloes Graver Voorzitter
Anna Star Secretaris
Tineke van der Veen Penningmeester
Arne van der Made Algemeen Lid
Jesse Louissen Algemeen Lid
Maarten Wilms Algemeen Lid