Introductiecommissie

Beste nieuwe eerstejaars!

In de week van 6 september is het tijd voor de introductie van de pabo. Deze week is helemaal volgepland met leuke activiteiten om de opleiding en je klas/studiegroep te leren kennen. Mocht je deel uit willen maken van deze geweldige week, moet je dus 6, 7, 8, 9 en 10 september vrijhouden! In deze week ga je dan onder andere lasergamen, een speurtocht over Zernike Campus doen, een zeskamp, je klas leren kennen, je wordt begeleid bij alle inschrijvingen voor je eerste jaar en je leert docenten en studenten uit andere jaren kennen.

Uiterlijk een week voor de start van het studiejaar wordt de klassenlijst bekend gemaakt en dan zul je weten welke dagen van deze introweek je precies wordt verwacht. Er zullen dan tijden en locaties aangegeven worden, dus zorg voor een OV-kaart of fiets!

Inschrijven kan vanaf nu door op de foto op deze pagina te klikken. Links staat er dan een knop met 'aanmelden'. Klik hier op en dan zie je rechts:"Aanmelden als gast" vul daar je voor- en achternaam(!) in. Wat je daar links ziet is het aanmelden voor leden maar dat ben je nog niet. 

Meer informatatie komt binnenkort via deze site. Deze zal via een link naar een PDF voor jullie beschikbaar worden. Houd dus, voorafgaand aan de introweek, deze website goed in de gaten! Er zal bij de beschikbare documenten staan wanneer deze voor het laatst zijn aangepast. Deze documenten staan hier links onder het kopje: "Draaiboek '21-'22"

En neem vooral ook nog even een kijkje op de rest van de site van studievereniging Le Baso! We zouden het leuk vinden als je ook hier lid van wordt! Voor meer informatie vanuit de Hanzehogeschool kun je nog even op de 4 poppetjes van Le Baso hier rechts klikken! Voor alle belangrijke informatie van de Pabo m.b.t. de start van het studiejaar, zoals de intro ochtend, boeken, klassenlijsten en lesroosters, klik hier.

Tot snel!

De introductiecommissie van 2020-2021!

De IntroductieCommissie organiseert de introductieweek voor eerstejaars studenten in samenwerking met de PA. Tijdens de introductieweek worden veel nieuwe leden geworven door de introductiecommissieleden en door het bestuur. 

Voor contact/vragen kun je mailen naar introductie@lebaso.nl

De mail wordt wekelijks bekeken!

image0.jpeg
Klik op de foto om je in te schrijven voor de introductieweek!
Logo_LeBaso_Beeldmerk_RGB.png
Klik op deze foto voor info van de Hanzehogeschool!


IntroductieCommissie '20-'21

Lars Bierlaagh -
Danique Yummée Bijmolt -
Stijn Bouma Secretaris
Nienke Brand -
Sterre Buitenhuis Co-Voorzitter
Armando Draijer Vice-voorzitter
Wieke van Faassen -
Erwin Feenstra -
Naomi Huisman -
Judith Knolhoff -
Esmeé Kooistra -
Chelsy Krijgsheld -
Ysbrand Jord de Lange -
Marisca Marskamp -
Ylona Lisette Mollenhorst -
Julia Oolders -
Milou Rijlaarsdam -
Rik Schuurman -
Levy Stam -
Myrthe Talsma -
Noor Frédérique Teeselink -
Jeroen Tuinstra -