ReisCommissie

De reiscommissie zal zich bezighouden met het organiseren van een reis. Tijdens de (buitenlandse) reis zal een dagprogramma worden verzorgd. Een (buitenlandse) reis is een verrijking is op de studententijd van onze leden, omdat het een gezellige aangelegenheid is en ook een leerzame ervaring is voor de studenten. De bestemming is ieder jaar een andere.

Voor contact kunt u mailen naar reis@lebaso.nl

IMG_0136.jpg


Commissie aan het woord:

Beste juffen en meesters in spé,

Als er iets wat niet kan ontbreken in je studententijd is dat wel reizen. De vereniging wil hier haar steentje in bijdragen door een buitenlandse reis te organiseren. De reis bestaat uit vijf dagen vol met leerzame en gezellige activiteiten. En dit allemaal voor een studentenprijs.

De commissie bestaat uit vijf enthousiaste leden en hun mascotte Wendy. Wij hebben onze kennis en kunde gebundeld en kunnen garanderen dat dit een reis wordt om nooit te vergeten. Als je de verhalen van vorig jaar mag geloven, belooft de reis een week vol humor, drankjes, dansjes en verwondering te worden. Bovenal streven we naar een goede organisatie, zodat jij precies weet waar je aan toe bent!

Ik begrijp dat je niet kunt wachten om te horen waar de reis naartoe zal gaan. Helaas zul je nog even geduld moeten hebben, maar hou de social media van studievereniging Le Baso in de gaten!

Met vriendelijk groet,

De reiscommissie ’19-‘20

ReisCommissie '19-'20

Titia Dijkema Voorzitter
Lianne Faber Vice-voorzitter
Sara Elzinga Secretaris
Martijn Langhorst Penningmeester
Thomas Cornelissen Algemeen Lid