Inschrijven

Schrijf je hier in!


Beste nieuwe eerstejaars!


In de week van 4 tot en met 8 september is het tijd voor de introductie van de pabo. Deze week is helemaal volgepland met leuke activiteiten om de opleiding en je klas/studieteam te leren kennen. Om het begin van je opleiding zo goed (en leuk) mogelijk te laten verlopen zullen wij, de IntroductieCommissie (IC in het kort), jullie introductie verzorgen. Deze week is helemaal volgepland met leuke activiteiten om de opleiding en je klas/studieteam te leren kennen! Het introkamp is dé mogelijkheid om samen met je studieteam leuke ervaringen op te doen en elkaar goed te leren kennen! Het introkamp heeft dus zeker een goede invloed op de rest van je studietijd! Schrijf je hiervoor dus snel in, want inschrijven is verplicht om deel te nemen.


Uiterlijk een week voor de start van het studiejaar wordt de klassenlijst bekend gemaakt en dan zul je weten welke dagen van deze introweek je precies wordt verwacht. Houd in eerste instantie dus alle dagen vrij. Er zullen dan tijden en locaties aangegeven worden, dus zorg ook voor een OV-kaart of fiets!

Verdere informatie kun je voor de reguliere Pabo vinden op Opleiding Leraar Basisonderwijs (Pabo) | Mijn Hanze en voor Pabo – Social Work/Zorg op Pabo-Social Work / Zorg | Mijn Hanze.


Neem vooral ook nog even een kijkje op de rest van de site van studievereniging Le Baso! We zouden het leuk vinden als je ook gelijk lid wordt van Le Baso.


Tot snel! Wij hebben er al weer zin in!


De IntroductieCommissie van 2023-2024!